Over Compuesto

Hallo, 

Welkom op mijn website, mijn naam is Sigrid van der Kop.                                                   
Omdat ik graag masseer en mij hierin wilde verdiepen begon ik in  1996 met sportmassage bij de NGS. Tijdens de massages miste ik iets en besloot ik in 2001 een 3 - jarige opleiding  te volgen als voetreflextherapeute bij Sonnevelt opleidingen.
Dit gaf mij de mogelijkheid om een beter geheel te vormen van de klachten en de mensen hierdoor beter te helpen.
Maar toch bleef ik iets missen, voor mijn gevoel was het nog niet compleet.  Daarom begon ik in 2012 met Reconnective Healing onder leiding van Eric Pearl en behaalde mooie resultaten tijdens de behandelingen. Maar toch was het plaatje niet compleet. Na wat informatie opgezocht te hebben begon ik in 2014 met Touch of Matrix. Eindelijk vond ik een methode die eerst alle overbodige oude informatie die wij in ons dagelijks leven opdoen eruit haalt.  En daarna pas informatie inbrengt. Hierdoor breng je alles in een stroomversnelling, er is ruimte, het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en versterkt. De toepassing van Touch of Matrix (TOM)  is onbegrensd.  Sinds 2015 ben ik erkend TOM therapeute tot 31-12-2022. 
Per 28-09-2020 kunt u ook terecht voor energetische hypnose. Dit is een mooie aanvulling op alle andere behandelingen die ik al geef. Hiermee krijg je nog meer diepgang in de klachten waardoor je ontzettend mooie resultaten kunt bereiken. 
Per 03-10-2022 Lomi Lomi Samudra, Samudra is Sanskriet voor 'oceaan'. Associaties als vloeiende bewegingen, harmonie en diepgang zijn allemaal van toepassing op deze wellness behandeling.  Er wordt tijdens deze massage vooral gebruik gemaakt van de onderarmen en ellebogen om over het lichaam te glijden. De technieken zijn geïnspireerd op de bewegingen van een rustige oceaan. De massage lijkt wel op een dansritueel, waarin de oceanen worden nagebootst. De Samudra massage zorgt voor diepe ontspanning, voedt de levenskracht en vergroot de weerstand. Daarnaast is het een ideale vorm van bindweefselmassage. Het bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid. 
Per 13-02-2023 level I van Universal White Time Healing, White Time, Witte Tijd, is verleden, heden en toekomst in één unit. De energie gaat naar het moment vlak voor de oorsprong van de klacht. Het haalt de oorzaak weg, de pijn uit het heden en het verloop van de klacht of ziekte in de toekomst. White Time energie stemt als het ware de snaren in de cellen. Daar waar disbalans is, brengt het de oorspronkelijke harmonie terug. White Time Healing werkt ook op de emotionele lagen. Daardoor helpt het oude emoties los te laten en schokkende ervaringen te verwerken. Het brengt ons terug naar onze natuurlijke staat van zijn: gezond en in vrede zijn met jezelf.                                                                      Per 12-06-2023 kunt u ook terecht voor Holistic Pulsing deze behandelmethode is gebaseerd op het idee dat ritmische schommelende bewegingen de hartslag van een foetus nabootsen, van tussen de 120 en 160 slagen per minuut. Deze bewegingen stimuleren het zenuwstelsel om te ontspannen. Een andere belangrijke instelling bij deze behandeling is het feit dat de mens voor het grootste gedeelte uit water bestaat. De schommelingen verspreiden zich zo gemakkelijk en diep door het hele lichaam. Tijdens een sessie brengt de therapeut het lichaam van de ontvanger via een onafgebroken stroom van wiegende, rollende en pulserende technieken in beweging. Zowel spierspanningen als psychische spanningen komen hierdoor los. Deze behandeling gebeurt met de kleding aan.

Naar mijn mening staat alles met elkaar in verbinding, vandaar de naam Compuesto, wat verbinding betekent.