Over Compuesto

Hallo, 


Mijn naam is Sigrid van der Kop.                                                   

Omdat ik graag masseer en mij hierin wilde verdiepen begon ik in  1996 met sportmassage bij de NGS. Tijdens de massages miste ik iets en besloot ik in 2001 een 3 - jarige opleiding  te volgen als voetreflextherapeute bij Sonnevelt opleidingen.

Dit gaf mij de mogelijkheid om een beter geheel te vormen van de klachten en de mensen hierdoor beter te helpen.

Maar toch bleef ik iets missen, voor mijn gevoel was het nog niet compleet.  Daarom begon ik in 2012 met Reconnective Healing onder leiding van Eric Pearl en behaalde mooie resultaten tijdens de behandelingen. Maar toch was het plaatje niet compleet. Na wat informatie opgezocht te hebben begon ik in 2014 met Touch of Matrix. Eindelijk vond ik een methode die eerst alle overbodige oude informatie die wij in ons dagelijks leven opdoen eruit haalt.  En daarna pas informatie inbrengt. Hierdoor breng je alles in een stroomversnelling, er is ruimte, het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en versterkt. Iedereen merkt hoe gemakkelijk dit gaat en hoe bevrijdend Touch of Matrix werkt.

De toepassing van Touch of Matrix (TOM)  is onbegrensd.  Sinds 2015 ben ik erkend TOM therapeute. Voor uitgebreide informatie over TOM kunt u zich wenden tot de officiële site www.touchofmatrix.nl. 

Per 28-09-2020 kunt u ook terecht voor energetische hypnose. Dit is een mooie aanvulling op alle andere behandelingen die ik al geef. Hiermee krijg je nog meer diepgang in de klachten waardoor je ontzettend mooie resultaten kunt bereiken. 

Per 03-10-2022 Lomi Lomi Samudra, Samudra is Sanskriet voor 'oceaan'. Associaties als vloeiende bewegingen, harmonie en diepgang zijn allemaal van toepassing op deze wellness behandeling.  Er wordt tijdens deze massage vooral gebruik gemaakt van de onderarmen en ellebogen om over het lichaam te glijden. De technieken zijn geïnspireerd op de bewegingen van een rustige oceaan. De massage lijkt wel op een dansritueel, waarin de oceanen worden nagebootst. De Samudra massage zorgt voor diepe ontspanning, voedt de levenskracht en vergroot de weerstand. Daarnaast is het een ideale vorm van bindweefselmassage. Het bevordert de bloedcirculatie, afvoer van afvalstoffen en celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid. 

Naar mijn mening staat alles met elkaar in verbinding, vandaar de naam Compuesto, wat verbinding betekent.